Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα
 

Προϊόντα

Η εταιρία ΜΕΣΣΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει μόνο ελληνικό οικοδομικό σίδηρο, της ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής χάλυβα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει το Ολοκληρωμένο Σύστημα Οπλισμού SD που αποτελείται από προϊόντα χάλυβα που εξασφαλίζουν μέγιστη  ασφάλεια  και  αντισεισμική  θωράκιση.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Οπλισμού SD περιλαμβάνει:

 


ΧΑΛΥΒΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ SD
Ο χάλυβας SD κατηγορίας B500C κατά  ΕΛΟΤ 1421-3 της ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.  διακρίνεται για τις εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής και ολκιμότητας, σύμφωνα και με τις σύγχρονες απαιτήσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών αντισεισμικών κανονισμών.

Ο χάλυβας SD διατίθεται με τη μορφή ράβδων και κουλούρων.
(πατήστε στον πίνακα δεξιά για μεγένθυση)

ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΚΗ SD
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, διαθέτουμε ευρεία γκάμα Ειδικών Μηκών για μείωση του χρόνου επεξεργασίας και μηδενισμού της φύρας υλικού με σημαντικό όφελος οικονομίας.


ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΛΩΒΟΙ SIDEFOR:
Η εταιρία μας είναι πρωτοπόρος στη χρήση των έτοιμων  κλωβών SIDEFOR για υποστυλώματα, τοιχώματα και δοκούς.

Όπως έχει αποδειχθεί και σε επιστημονική μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών, από το τμήμα πολιτικών μηχανικών, τα SIDEFOR προσφέρουν την κορυφαία αντισεισμική προστασία και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία τήρησης της μελέτης και των κανονισμών στην τελική τοποθέτηση, ανεξαρτήτως του ανθρώπινου παράγοντα.

Παράγονται με πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, έχουν τέλεια γεωμετρία και εγγυώνται την πιστή εφαρμογή όλων των σύγχρονων Ελληνικών Κανονισμών  (ΕΚΩΣ  2000  &  ΚΤΧ  08).

Οι συνδετήρες σε ένα κλωβό SIDEFOR διατάσσονται καθ' ύψος και συγκρατούνται στις θέσεις τους από σύρματα μικρής διαμέτρου (Ø6) τα οποία συγκολλούνται με αυτογενή συγκόλληση στο εσωτερικό των δομικών στοιχείων (συνδετήρες) σύμφωνα με τον  ΚΤΧ  08,  Κεφ 7.1. 

Τα τύμπανα κάμψης των γωνιών, οι αποστάσεις και η θέση των συγκρατητικών συρμάτων από τις γωνίες και οι συγκολλήσεις τους γίνονται με βιομηχανική ακρίβεια και πάντα σύμφωνα με τους  ΕΚΩΣ  2000  και  ΚΤΧ  08.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των έτοιμων κλωβών SIDEFOR σε σύγκριση  με εναλλακτικούς τρόπους όπλισης φαίνονται στο σχεδιάγραμμα δεξιά. (πατήστε στην φωτογραφία για μεγένθυση)

ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΛΩΒΟΙ SIDEFOR PLUS:
Οι κλωβοί SIDEFOR PLUS είναι η εξέλιξη των κλωβών συνδετήρων SIDEFOR με νέες δυνατότητες κάλυψης και των πιο δύσκολων διατομών στις ακριβείς διαστάσεις και ποσότητες που χρειάζεται το έργο.
Η ανάγκη για αύξηση του ποσοστού των διατομών που μπορεί να καλυφθεί από το προϊόν, σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας οδήγησαν στη νέα γενιά κλωβών SIDEFOR PLUS, η οποία συνοδεύεται από τα παρακάτω επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Προσαρμογή στις ακριβείς ποσότητες και διαστάσεις της μελέτης χωρίς κανένα περιορισμό ελάχιστης παραγγελίας
  • Σχεδιασμός προϊόντων μέσω διαδικτυακής εφαρμογής (www.sidefor.gr) από τον ίδιο το μηχανικό – κατασκευαστή
  • Τοποθέτηση παραγγελίας και γρήγορη εξυπηρέτησή της

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε μέσα από τη νέα ιστοσελίδα www.sidefor.gr
(πατήστε στον πίνακα δεξία για μεγένθυση)

 

 

 

ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΥΛΩΜΑΤΩΝ & ΔΟΚΩΝ  SD
Τα πλέγματα υποστυλωμάτων της ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. παράγονται από ευθύγραμμες ράβδους οπλισμού SD κατηγορίας B500C κατά ΕΛΟΤ 1421-3 και έχουν καθιερωθεί στην ελληνική αγορά για την ακρίβεια στη γεωμετρία τους γεγονός που σημαίνει ευκολία στη διαμόρφωση (αναδίπλωση - στραντζάρισμα). (πατήστε στον πίνακα για μεγένθυση)


ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ SIDEFIT
Τα Ειδικά Πλέγματα SIDEFIT παράγονται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε μελέτης όπως φύλλα μεγάλων διαστάσεων έως 12m, διάμετρος οπλισμού από Φ8 έως Φ25, διάκενα μεταξύ οπλισμών 75mm, 100mm, 150mm, 200mm, κτλ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα χρήσης είναι τα πέδιλα με οπλισμό Φ12/150mm, τα δοκάρια με οπλισμό Φ8/150mm ή 200mm και οι σχάρες Φ8 ή Φ10 ανά 200mm για οπλισμό μεγάλων επιφανειών.


ΔΟΜΙΚΑ & ΚΟΙΝΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ SD
Τα Δομικά & Κοινά Πλέγματα χρησιμοποιούνται για ελαφριά όπλιση επιφανειακών στοιχείων όπως δάπεδα. Παράγονται από υποβιβασμένο - εν ψυχρώ - χονδροσύρμα τύπου SAE 1010.
(πατήστε στον πίνακα για μεγένθυση)


ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ
Η εταιρία μας διαθέτει στην αγορά πλέγματα περίφραξης της ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. που παράγονται στη θυγατρική εταιρίας της τελευταίας, ΕΡΛΙΚΟΝ ΑΒΕ.
Το συγκολλητό πλέγμα σε φύλλα και ρόλους (PERINET, OVERNET) κατασκευάζεται από γαλβανισμένο κοινό σύρμα το οποίο περνά από ειδικές μηχανές, συγκολλείται και κόβεται.


ΚΑΡΦΟΒΕΛΟΝΕΣ

Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από καρφιά σε συσκευασία των 25 κιλών και ατσαλόκαρφα σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.


ΣΥΡΜΑΤΑ - ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ

Διατίθεται σύρμα μαύρο μαλακό Νο 7 (Ψ1,2mm) σε κουλούρες και σύρμα Νο 21 (Φ5mm) φουρκέτες σε μήκη 1,7 μέτρα και 2,0 μέτρα.


ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΙΝΕΣ INOMIX

Οι χαλύβδινες ίνες οπλισμού σκυροδέματος INOMIX προσδίδουν πλαστιμότητα στο σκυρόδεμα και οπλισμό τριών διαστάσεων. Διατίθενται σε πλήθος διαστάσεων και καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών της αγοράς από το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα έως την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, πισίνων, λιμενικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία του χάλυβα στην ασφάλεια. 


 
designed & developed by eproductions
eProductions - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων