Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα
 

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία ΧΑΛΥΒΟΔΟΜΗ ΜΕΣΣΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον οικοδομικό κλάδο και συγκεκριμένα στην εμπορία προϊόντων χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος.

1997: Έτος ίδρυσης της εταιρίας Β. ΜΕΣΣΑΣ - Γ. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. σε εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 4.500 τ.μ.

2001: Επέκταση της εταιρίας με την ίδρυση της εταιρίας Ν. ΜΕΣΣΑΣ - Α.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. σε εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 3.500 τ.μ., από τους υιούς των ιδρυτών.

2008: Συγχώνευση των 2 εταιριών σε ΧΑΛΥΒΟΔΟΜΗ ΜΕΣΣΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ.

Οι άνθρωποι που αποτελούν την εταιρία έχουν πολύχρονη εμπειρία στις κατασκευές και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους για τη συνέπεια και αξιοπιστία τους.


Με γνώση και μεράκι


Η συνεργασία με τη ΧΑΛΥΒΟΔΟΜΗ Α.Ε. σημαίνει ότι εμπιστεύεστε το πιο σημαντικό μέρος μιας κατασκευής, για ασφάλεια και αντισεισμική προστασία σε ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες και με βασική αρχή την υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Για να το πετύχουμε αυτό, στηριζόμαστε στα παρακάτω αδιαπραγμάτευτα συστατικά:

Προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ο χάλυβας οπλισμού σκυροδέματος που διαθέτουμε είναι πάντα επώνυμος και μόνο ελληνικής παραγωγής, Β500C κατά ΕΛΟΤ 1421-3 και σύμφωνα με τους σύγχρονους κανονισμούς ΚΤΧ 08 / ΚΤΣ / ΕΚΩΣ 2000. Είναι πλήρως απαλλαγμένος από ραδιενέργεια, που διασφαλίζεται από το ολοκληρωμένο δίκτυο ελέγχου της ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. τόσο στην Α' Υλη όσο και στα τελικά προϊόντα .

Έμπειρα και συνεχώς εκπαιδευμένα συνεργεία. Οι τεχνίτες σιδήρου που μας εμπιστεύονται έχουν πολύχρονη εμπειρία και εκπαιδεύονται σε σεμινάρια που διοργανώνει η ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. με την υποστήριξη του ΕΛΟΤ, πάνω στους σύγχρονους αντισεισμικούς κανονισμούς ( ΚΤΧ 08, ΕΚΩΣ, ΕΑΚ) .

Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 8.000 τ.μ., μεγάλο αριθμό διαθέσιμων μηχανημάτων - φορτηγών και πλήρη γκάμα προϊόντων, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Αξιοπιστία στις συναλλαγές, στις παραδόσεις των εμπορευμάτων και στις οικονομικές συμφωνίες.

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας είναι πάνω απ'όλα συνεργάτες μας γι'αυτό και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.

 
 
 
 
 
designed & developed by eproductions
eProductions - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων